Amazon cover image
Image from Amazon.com

Microbiologia alimentaria / Coordinadores C. M. Bourgeois, J.F.Mescle, J. Zucca; traducción Victor A. Diez Fernandez, Jose Antonio Beltran Garcia

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: esp Zaragoza: Acribia, 1995Description: 2 v. : ilISBN:
  • 8420007706
Subject(s): DDC classification:
  • 664.001579 M626
Contents:
V.1 Aspectos microbiologicos de la seguridad y calidad alimentaria V.2. Fermentaciones alimentarias
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.001579 M626 (Browse shelf(Opens below)) Vol. 1 Ej. 1 Available 026728
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.001579 M626 (Browse shelf(Opens below)) Vol. 1 Ej. 2 Available 045255
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.001579 M626 (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 Ej. 1 Available 007722
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.001579 M626 (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 Ej. 2 Available 045256

Solicitar en coleccion RESERVA

V.1 Aspectos microbiologicos de la seguridad y calidad alimentaria V.2. Fermentaciones alimentarias

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha