Amazon cover image
Image from Amazon.com

Manual de administración y gastronomia / Esteban Sanchez Anaya

By: Material type: TextTextLanguage: esp Series: Trillas TurismoMexico : Trillas, 2007Edition: 2 edDescription: 144 p. : ilISBN:
  • 9682474426
Subject(s): DDC classification:
  • 641.013 S211a
Contents:
Administracion de la cocina
Capacitacion y desarrollo del personal
Cocina y comedor
CONTENIDO: Administración de la gastronomia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 641.013 S211a (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 063882
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 641.013 S211a (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 063883
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 641.013 S211a (Browse shelf(Opens below)) Ej. 3 Available 063884
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 641.013 S211a (Browse shelf(Opens below)) Ej. 4 Available 063885
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 641.013 S211a (Browse shelf(Opens below)) Ej. 5 Available 66871

Solicitar también en biblioteca EDUCACION

Administracion de la cocina

Capacitacion y desarrollo del personal

Cocina y comedor

CONTENIDO: Administración de la gastronomia

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha