Amazon cover image
Image from Amazon.com

La calidad alimentaria : de un análisis conceptual a su visión integral y a su génesis / Wenceslao Vargas Oviedo

By: Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 2011Edition: 1a edDescription: 192 pISBN:
  • 9789589243855
Subject(s): DDC classification:
  • AU 664.07  V297c
Contents:
El concepto de calidad. -- El concepto de alimento. -- El concepto de calidad alimentaria. -- Los cuatro parámetros generales de la calidad alimentaria. -- La génesis de la calidad alimentaria
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 74151
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 74152
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 3 Available 74153
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 4 Available 74154
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 5 Available 74190
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 6 Available 338946
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 7 Available 77081
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Autores Universitarios AU 664.07 V297c (Browse shelf(Opens below)) Ej. 8 Available 77082

El concepto de calidad. -- El concepto de alimento. -- El concepto de calidad alimentaria. -- Los cuatro parámetros generales de la calidad alimentaria. -- La génesis de la calidad alimentaria

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha