Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ingenieria de los alimentos : las operaciones basicas del procesado de los alimentos / R.L. Earle; traducción Miguel Calvo Rebollar, Emilia Sevillano Calvo

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: esp Zaragoza (España) : Acribia, 1998Edition: 2 edDescription: x, 203 p. : ilISBN:
  • 842000622X
Subject(s): DDC classification:
  • 664 E13i
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 E13i (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 024256
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 E13i (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 026706
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 E13i (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 039181
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 E13i (Browse shelf(Opens below)) Ej. 3 Available 039182
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 E13i (Browse shelf(Opens below)) Ej. 4 Available 055724

Biblioteca posee 1a. y 2a. ed.

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha