Método discontinuo de fermentación del banano (Mussa spp), para obtención de vinagre bajo control químico y bacteriológico / Hernan Sterling, Cecilia Quiroga, Gabriel Calderón; Elizabeth Mosquera, director

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 1973Description: 45 h. : il., gráficasSubject(s): Dissertation note: Tesis (Ingeniero Agrónomo). Universidad del Tolima, Facultad de Ingeniería Agronómica
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Tesis T 0300 1003 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 025366

Tesis (Ingeniero Agrónomo). Universidad del Tolima, Facultad de Ingeniería Agronómica

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha