Amazon cover image
Image from Amazon.com

Ingenieria industrial alimentaria / Pierre Mafart, Emile Beliard; traducción Montserrat Mor-Mur Francesch ... [et al.]

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: esp Zaragoza (España) : Acribia, 1994Description: 2 v. : ilISBN:
  • 8420007498
Subject(s): DDC classification:
  • 664 M187i
Contents:
CONTENIDO: V. 1: Procesos fisicos de conservación.
V.2: Tecnicas de separacion
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 M187i (Browse shelf(Opens below)) Vol. 1 Ej. 2 Available 045216
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 M187i (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 Ej. 1 Available 007736
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664 M187i (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 Ej. 2 Available 045217

CONTENIDO: V. 1: Procesos fisicos de conservación.

V.2: Tecnicas de separacion

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha