Amazon cover image
Image from Amazon.com

Puntos criticos : el sistema de analisis de peligros y puntos criticos de control, aplicado paso a paso al aseguramiento de la calidad de productos alimenticios / Jairo Romero

By: Material type: TextTextLanguage: esp Bogota : Corporacion Colombia Internacional, 1996Description: 142 pISBN:
  • 9589604900
Subject(s): DDC classification:
  • 664.07 R736p
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 R736p (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 055887
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 R736p (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 055886

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha