Determinación del tiempo de fermentación y evaluación de los parametros de tostión sobre las propiedades del licor de copazú theobroma grandiflour / Jenifer Criollo Nuñez; Director, Angélica Piedad Sandoval

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 2016Description: 130 h.: TablasSubject(s): Dissertation note: Tesis (Magister en ciencias agroalimentarias) Universidad del Tolima, Facultad de Ingeniería Agronómica.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Tesis T 0300 1289 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available CD5560

Tesis (Magister en ciencias agroalimentarias) Universidad del Tolima, Facultad de Ingeniería Agronómica.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha