Efecto de recubrimientos comestibles a base goma gellan, gelatina y caseína sobre la cinética de deterioro de la mora de castilla rubus glaucus benth / Cristhian Alejandro Patarroyo Torres, Ana Julia Cardenas Rojas; Claudia Patricia Valenzuela Real, directora

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 2014Description: 154 h. : gráficas gráficasSubject(s): Dissertation note: Tesis (Ingeniero Agronomo). Universidad del Tolima, Facultad de Ingenieria Agronómica Summary: Solicitar CD en sección HEMEROTECA
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general CD-DVD T 0301 080 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available CD3638

Tesis (Ingeniero Agronomo). Universidad del Tolima, Facultad de Ingenieria Agronómica

Solicitar CD en sección HEMEROTECA

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha