Caracterización fisicoquímica y nutricional de la harina de frijol caupí (Vigna Unguiculata l.) cultivado en el departamento del Tolima / Yeison Rodrigo Vargas Ávila, Oscar Eduardo Villamil Lozano; José Fernando Solanilla Duque, director

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 2012Description: 70 hSubject(s): Dissertation note: Tesis (Ingeniero Agroindustrial). Universidad del Tolima, Facultad de Ingenieria Agronómica Summary: Solicitar CD en sección HEMEROTECA
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general CD-DVD T 0301 077 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available CD2923

Tesis (Ingeniero Agroindustrial). Universidad del Tolima, Facultad de Ingenieria Agronómica

Solicitar CD en sección HEMEROTECA

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha