Diferentes niveles de aflatoxinas y ocratoxinas en el alimento concentrado y su efecto durante el periodo de iniciación en pollo de engorde / Norma Piedad Bárcenas Carvajal, Diana Constanza Campos Martínez; Eduardo Abondano, Rafael Iván Montoya, director

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Colombia : Universidad del Tolima, 1990Description: 145 h. : tablasSubject(s): Dissertation note: Tesis (Médico Veterinario y Zootecnista). Universidad del Tolima, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Tesis Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Tesis T 0101 290 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 004019

Tesis (Médico Veterinario y Zootecnista). Universidad del Tolima, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha