Amazon cover image
Image from Amazon.com

Tratamiento termico de los productos carnicos : fundamentos de los calculos y aplicaciones / Joachim E. Reichert; traducción de Jaime Esain Escobar, Santiago Condon Uson

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: esp Zaragoza (España) : Acribia, 1988Description: 175 p. : ilISBN:
  • 8420006238
Subject(s): DDC classification:
  • 664.921 R349t
Contents:
CONTENIDO: Principios fundamentales
Tratamiento termico de productos carnicos
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.921 R349t (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 055721

CONTENIDO: Principios fundamentales

Tratamiento termico de productos carnicos

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha