Modulo : quimica de alimentos / Cecilia Madriñan de Guzman

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: esp Cali : Universidad del Valle, 1988Description: 527 p. : ilSubject(s): DDC classification:
  • 664.07 M183m
Contents:
Aditivos
Aminoacidos y proteinas
CONTENIDO: Alimentos y nutrientes
El agua
Enzimas
Glucidos
Lipidos
Pardeamiento
Pigmentos
Vitaminas y minerales
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 M183m (Browse shelf(Opens below)) Ej. 2 Available 044433
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 M183m (Browse shelf(Opens below)) Ej. 3 Available 044482
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 M183m (Browse shelf(Opens below)) Ej. 4 Available 059597
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 M183m (Browse shelf(Opens below)) Ej. 5 Available 059598
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 664.07 M183m (Browse shelf(Opens below)) Ej. 6 Available 059600

Solicitar también en biblioteca EDUCACION

Aditivos

Aminoacidos y proteinas

CONTENIDO: Alimentos y nutrientes

El agua

Enzimas

Glucidos

Lipidos

Pardeamiento

Pigmentos

Vitaminas y minerales

Con información de ANA01, completado con ANA02

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha