Amazon cover image
Image from Amazon.com

Handbook of dairy foods analysis = Manual de análisis de productos de alimentación de leche / Leo M. L. Nollet, Fidel Toldrá

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English Sin lugar, Estados Unidos de América : CRC Press, 2010Edition: 1a edDescription: 900 p. : GráficosISBN:
  • 9781420046311
Subject(s): DDC classification:
  • 637.1  H236
Contents:
Química y Bioquímica. -- Calidad tecnológica. -- Calidad tecnológica. -- Calidad sensorial. -- Seguridad
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 637.1 / H236 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 316806
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Generalidades 637.1 / H236 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 318137
Libros Libros Biblioteca Central Rafael Parga Cortes Colección general Ciencias Aplicadas 637.1 H236 (Browse shelf(Opens below)) Ej. 1 Available 350901

Química y Bioquímica. -- Calidad tecnológica. -- Calidad tecnológica. -- Calidad sensorial. -- Seguridad

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha